2023-09-07 11:42Press release

Förändringar i ledningen

Adam Rehbinder FD VD Farsight Tech Nordic

Efter 18 år i Farsights regi har vår nu tidigare VD och delägare, Adam Rehbinder, beslutat att gå vidare till nästa kapitel i sin karriär. Adam har, tillsammans med sina medgrundare, Andreas Hansson samt Nicklas Bergfeldt drivit upp och har varit en ovärderlig del av vårt företags framgång, och under deras ledning har Farsight Tech Nordic vuxit från en vision till att bli ett av de ledande teknikföretagen i Norden.

Nicklas Bergfeldt, en av våra grundare, kommenterar: "Vi är evigt tacksamma för den solida grund som vi tillsammans har lagt under dessa år. Vår gemensamma vision och beslutsamhet har varit en kraftkälla som har lett oss till där vi är idag."

Men som det gamla ordspråket säger, när en dörr stänger sig, öppnas en annan. Medan Adam nu ser fram emot sina nya äventyr, kan vi att meddela att Nicklas Bergfeldt tillsammans med Andreas Hansson kommer att fortsätta leda företaget framåt. Med deras gemensamma expertis och vision är vi säkra på att Farsight Tech Nordic kommer att fortsätta sin framgångsrika resa. Andreas tillägger: "Vi är ivriga att fortsätta bygga på det stabila arvet vi skapat tillsammans och är fullt engagerade i att fortsätta vår tillväxtresa".About Farsight Tech Nordic

Farsight är din svenska IT-utvecklingspartner som får människor och organisationer att växa! Vi är dina "go-to-guys" när det kommer till alla dina IT-system, teknik och IT-säkerhetsfrågor. Samtidigt är vi lokala samhällsbyggare som säkerställer en stabil arbetsmarknad och god etik. Vår verksamhet handlar helt och hållet om att hitta smarta lösningar för säker åtkomst, hantering och kommunikation av affärskritisk information.


Contacts

Carina Sjövill
Head of Marketing & Communications
Carina Sjövill